Kevytmoottoripyörä

Ikää A1-kortin saamiseen pitää olla vähintään 16 vuotta. Opetuksen voit aloittaa puoli vuotta ennen ikäsi täyttymistä. Uuden ajokorttilain vähimmäisopetusmäärä on 5 h ajo-opetusta.

Meillä on mp-kouluttajina itsekin moottoripyöräilyä harrastavat kouluttajat. Opetus on käytännön läheistä ja monipuolista. Moottoripyörämme ovat helppoja käsitellä ja niillä on miellyttävä opetella ajamaan.

Voit suorittaa teoriaopetuksen perinteisesti luokassa tai verkko-opintoina omalta tietokoneelta. Kysy meiltä lisää verkko-opinnoista.

Kevytmoottoripyörä kurssipakettimme

Edullinen

- 5 h ajo-opetusta 405 €

- Itseopiskelumateriaali 65 €

- Mp:n käyttö tutkinnossa 81 €

Tämä soveltuu sellaiselle henkilölle jolla on jo paljon kokemusta liikenteessä ajamisesta mopolla ja on valmis tekemään itseopiskelua.

Perusteet

- Ajo-opetusta 8h,  648 €

- Moottoripyöräily - teoriatunnit 4 h ja oppimateriaali, 200 €

-Mp:n käyttö tutkinnossa, 81 €

Moottoripyöräily - teoriatunnit 4 h ja ajo-opetusmäärä 8 h antaa jo paremman valmiudet tutkintoihin ja liikenteeseen.

Turvallinen

- Ajo-opetusta 10 h,  810 €

- Moottoripyöräily - teoriatunnit 4 h ja oppimateriaali, 200 €

-Mp:n käyttö tutkinnossa, 81 €

1091

Tässä paketissa ajo-opetuksen määrä on suurempi, jonka vuoksi ajokokeen läpäisy helpottuu, sekä omatoiminen moottoripyöräily on turvallisempaa.

Hintoihin lisätään viranomaiskuluja 136 €.