Moottoripyörä

Me autamme sinua hienon harrastuksen aloittamisessa. Meillä on mp-kouluttajina itsekin moottoripyöräilyä harrastavat kouluttajat. Opetus on käytännön läheistä ja monipuolista. Moottoripyörämme ovat helppoja käsitellä ja niillä on miellyttävä opetella ajamaan.

Voit suorittaa teoriaopetuksen perinteisesti luokassa tai verkko-opintoina omalta tietokoneelta. Kysy meiltä lisää verkko-opinnoista.

Moottoripyöräkurssit

A2
A2-korttia varten sinulla tulee olla vähintään ikää vähintään 18-vuotta. Opetuksen voit aloittaa puoli vuotta ennen kuin ikäsi täyttyy. A2-kortilla saat ajaa maksimissaan teholtaan 35 kW moottoripyörää.

A
A-korttia varten sinulla tulee olla vähintään ikää vähintään 24-vuotta. Opetuksen voit aloittaa puoli vuotta ennen kuin ikäsi täyttyy. A-kortilla saat ajaa teholtaan yli 35 kW moottoripyörää.

Päivityspaketit
Voit päivittää A1-ja A2-korttiluokan seuraavaan isompaan A-luokkaan. Päivitys on mahdollista kun sinulla on ollut A1- tai A2-korttiluokka kahden vuoden ajan. Eli A1 => A2 18-vuotiaana ja A2 => A 20-vuotiaana. Päivitys paketti sisältää 2 tuntia luokkaopetusta ja 5 tuntia ajo-opetusta. Päivityspakettiin ei kuulu tutkintoja, vaan siihen riittää pävityspaketin opetuksen suorittaminen.

Moottoripyöräkurssipakettimme

Edullinen
- Ajo-opetusta 5 h, 415 €
- Mp:n käyttö tutkinnossa, 83 €

Tässä paketissa on lakisääteinen vähimmäismäärä. Tämä soveltuu henkilölle, jolla on paljon kokemusta liikenteestä ja moottoripyöristä, esim. harrastuksen kautta.

Perusteet
- Ajo-opetusta 5 h, 415 €
- Moottoripyöräily -  teoriatunnit 4 h, 200 €
- Mp:n käyttö tutkinnossa, 83 €

Tähän pakettiin kuuluu myös moottoripyöräilyyn liittyvät teoriatunnit, jotka antavat sinulle hyvää tietoa.

Turvallinen

- Ajo-opetusta 8 h, 664 €

- Moottoripyöräily -  teoriatunnit 4 h, 200 €

- Mp:n käyttö tutkinnossa, 83 €

Tässä paketissa ajo-opetuksen määrä on suurempi, jonka vuoksi ajokokeen läpäisy helpottuu, sekä omatoiminen moottoripyöräily on turvallisempaa. Soveltuu hyvin henkilöille, joilla ei ole lainkaan kokemusta mopoista tai moottoripyöristä

A1 → A2

- 2 h teoriaopetusta

- 5 h ajo-opetusta

Hintaan lisätään viranomaiskuluja 40 €.

A2 → A

- 2 h teoriaopetusta

- 5 h ajo-opetusta

Hintaan lisätään viranomaiskuluja 40 €.

Hintoihin lisätään viranomaiskuluja 136 €.