Voit hoitaa teoriaopetuksen netissä omalta kotikoneelta.

Netautokoulu-kurssi on ammattitaitoisen liikenneopettajan ohjaama uusi ja helppo tapa suorittaa henkilöauton ajokortti. Netautokoulu–kurssin voit suorittaa miltä tahansa tietokoneelta tai tabletilta, jossa on internet-yhteys ja webkamera.

Sinun ei tarvitse lähteä erikseen teoriatunneille vaan voit suorittaa teoriatunnit vaikka kotisohvaltasi. Kurssi on myös ekologisempi tapa – sinun ei tarvitse liikkua erikseen teoriatunneille.

Sähköiset palvelut ja oppimateriaalit tekevät kurssille osallistumisesta helppoa.

Netautokoulu–kurssi on suunniteltu niin, että kaikki on sinulle helppoa. Oppimateriaali on sähköistä, mutta saat halutessasi myös perinteisen oppikirjan.

Laskutus on myös sähköinen ja olemme joustavia: Voit helposti sopia kanssamme laskutuserien lukumäärästä ja eräpäivistä. Myös rahoitus on kauttamme helposti saatavissa.

Ennen kurssin aloittamista saat sähköpostiisi lisätietoja kurssille osallistumisesta.

Ajo-opetus hoidetaan henkilöautoilla ja voidaan aloittaa läheltä sinua.

Vastuulliseksi kuljettajaksi kehittymisen kannalta tärkeintä on ajo-opetus.  Se voidaan aloittaa läheltä sinua ja sopia ennen tai jälkeen koulu- tai työ päivän. Rento, ammattitaitoinen ja nuorekas henkilökunta takaa sen, ettei opetus ole tylsää. Henkilökohtaisen opetussuunnitelman käyttö varmistaa sen, että sinun taustasi, toiveesi ja tarpeesi otetaan huomioon. Hyvät kouluautomme ovat turvallisia ja ekologisia.

Tutustu enemmän henkilöautokortin suorittamiseen ja ilmoittaudu Netautokoulu-kurssille.

Myös opetuslupalaisille!

Jos hankit ajokortin opetusluvan kautta, niin Netautokoulu - teoriatunnit on hyvä tapa ulkoistaa teoriaopetus ammattitaitoiselle liikenneopettajalle. Kysy lisää!

 

Kurssin toteutuksesta vastaa Elimäen Liikennekoulu, joka on vuodesta 1989 tarjonnut hyvälaatuista kuljettajaopetusta Kouvolan alueella.

Netautokoulu - Suorita teoriatunnit netissä