Meillä on mp-kouluttajina itsekin moottoripyöräilyä harrastavat kouluttajat. Opetus on käytännön läheistä ja monipuolista. Moottoripyörämme ovat helppoja käsitellä ja niillä on miellyttävä opetella ajamaan.

A1, kevytmoottoripyörä

Ikää kortin saamiseen pitää olla vähintään 16 vuotta. Opetuksen voit aloittaa puoli vuotta ennen ikäsi täyttymistä.

Piikkikortin luokkaopetukseen kuuluu 12 oppituntia; kuusi tuntia liittyen moottoripyöräilyyn ja kuusi liikenneaiheista oppituntia. Ajo-opetusta on vähintään 9 tuntia.

A1-opetukseen kuuluvia liikenneaiheisia oppitunteja ei sinun tarvitse käydä suoritettaessasi B-korttia. Samoin ajo-opetuksen määrä on pienempi, jos sinulla on A1-kortti pohjalla. A1-kortti voidaan päivittää opetuksen kautta A2-kortiksi.

Opetuksessamme käytämme Honda CBR- ja CBF 125 cm3 mallista kevytmoottoripyörää.

Kurssi sisältää
  • Perusmaksu (teoriaopetus 12h, oppimateriaali ja muut palvelut)
  • Ajo-opetus 9h
Hinta 995 euroa
A1, kevytmoottoripyörä, jos pohjalla M-kortti

Jos sinulla on pohjalla 1.6.2011 jälkeen saatu mopokortti, niin luokkaopetuksesta vähennetään kaksi tuntia ja ajo-opetuksesta yksi tunti.

A1-opetukseen kuuluvia liikenneaiheisia oppitunteja ei sinun tarvitse käydä suoritettaessa B-korttia. Samoin ajo-opetuksen määrä on pienempi, jos sinulla on A1-kortti pohjalla. A1-kortti voidaan päivittää opetuksen kautta A2-kortiksi.

Opetuksessamme käytämme Honda CBR- ja CBF 125 cm3 mallista kevytmoottoripyörää.

Kurssi sisältää
  • Perusmaksu (teoriaopetus 10h, oppimateriaali ja muut palvelut)
  • Ajo-opetus 8h
Hinta 919 euroa
A2, väliluokka

Ikää kortin saamiseen pitää olla vähintään 18 vuotta. Opetuksen voit aloittaa puoli vuotta ennen ikäsi täyttymistä.

Moottoripyöräkortin (jos pohjalla B) luokkaopetukseen kuuluu 6-tuntia liittyen moottoripyöräilyyn. Ajo-opetusta on vähintään 6 tuntia. Ilman henkilöautokorttia opetusmäärät ovat samat kuin A1-kortissa. A2-kortti voidaan päivttää A-kortiksi, jossa ei ole tehorajoja.

Opetuksessa käyttämme Kawasaki ER-5 mallista moottoripyörää.

Kurssi sisältää
  • Perusmaksu (teoriaopetus 6h, oppimateriaali ja muut palvelut)
  • Ajo-opetus 6h
Hinta 780 euroa
A, Moottoripyörä

Ikää kortin saamiseen pitää olla vähintään 24 vuotta.

Jos sinulla on pohjalla vähintään B-luokan ajo-oikeus, niin opetukseen kuuluu 6 moottoripyöräilyyn liittyvää oppituntia ja vähintään 6 tuntia ajo-opetusta.

Opetuksessa käyttämme Yamaha MT-07 mallista moottoripyörää.

Kurssi sisältää
  • Perusmaksu (teoriaopetus 6h, oppimateriaali ja muut palvelut)
  • Ajo-opetus 6h
Hinta 780 euroa
A-kortin päivittäminen

Voit päivittää A1-ja A2-korttiluokan seuraavaan isompaan A-luokkaan. Päivitys on mahdollista kun sinulla on ollut A1- tai A2-korttiluokka kahden vuoden ajan. Eli A1 => A2 18-vuotiaana ja A2 => Iso-A 20-vuotiaana. Päivitys paketti sisältää 2 tuntia luokkaopetusta ja 5 tuntia ajo-opetusta. Päivityspakettiin ei kuulu tutkintoja, vaan siihen riittää pävityspaketin opetuksen suorittaminen. Siitä vastaavat kokeneet ja ja itsekin moottoripyöräilyä harrastavat kouluttajamme.

Kurssi sisältää
  • Perusmaksu (teoriaopetus 2h, oppimateriaali ja muut palvelut)
  • Ajo-opetus 5h
Hinta 530 euroa