Mopokurssimme luokkaopetus on Elimäen Koulukeskuksella (luokka 33) ja Iitin lukiolla (116). Voit jäädä tunneille kätevästi koulun jälkeen. Ajo-opetus alkaa Korian toimisteeltämme. Tervetuloa mopoilemaan!

AM 120, Mopo

Ikää mopokortin saamiseksi pitää olla vähintään 15-vuotta. Voit aloittaa M-kurssin puoli vuotta ennen ikäsi täyttymistä, mutta ajo-opetuksen voit aloittaa vasta kun olet 15-vuotias.

Mopokurssi sisältää 6 tuntia luokkaopetusta ja 3 tuntia ajo-opetusta. Ajo-opetus sisältää käsittelyharjoituksia ja ajamista liikennetilanteissa.

Voit valita ajo-opetukseen Honda NSC 50 R skootterin tai Derbi Senda DRD XTREM mallisen vaihteellisen mopon.
Teoriakoe ja käsittelykoe järjestetään Kouvolan Ajovarman toimipisteellä (sijainti)

Kurssi sisältää
  • Perusmaksu (teoriaopetus 6h, oppimateriaali ja muut palvelut)
  • Ajo-opetus 3h