Uusi ajokorttilainsäädäntö astuu voimaan 1.7.2018.

Uudet palvelumme voit nähdä tästä (pdf)

Mopokurssimme luokkaopetus on Elimäen Koulukeskuksella (luokka 33) ja Iitin lukiolla (116). Voit jäädä tunneille kätevästi koulun jälkeen. Voit suorittaa teoriaopetuksen perinteisesti luokassa tai virtuaalisesti omalta tietokoneelta. Kysy meiltä virtuaalituntien ajankohdat.

Ajo-opetus alkaa Korian toimisteeltämme. Tervetuloa mopoilemaan!

AM 120, Mopo

Ikää mopokortin saamiseksi pitää olla vähintään 15-vuotta. Voit aloittaa M-kurssin puoli vuotta ennen ikäsi täyttymistä, mutta ajo-opetuksen voit aloittaa vasta kun olet 15-vuotias.

Mopokurssi sisältää 6 tuntia luokkaopetusta ja 3 tuntia ajo-opetusta. Ajo-opetus sisältää käsittelyharjoituksia ja ajamista liikennetilanteissa.

Voit valita ajo-opetukseen Honda NSC 50 R skootterin tai Derbi Senda DRD XTREM mallisen vaihteellisen mopon.
Teoriakoe ja käsittelykoe järjestetään Kouvolan Ajovarman toimipisteellä (sijainti)

Kurssi sisältää
  • Perusmaksu (teoriaopetus 6h, oppimateriaali ja muut palvelut)
  • Ajo-opetus 3h