fbpx Mönkijäkortti ja mopoautokortti Kouvolassa. Mönkkärillä ja mopoautolla turvallisesti liikenteeseen, paikallisen autokoulun opetuksessa.

Mönkijä ja mopoauto

Mönkijä- ja mopo-autokortin voit saada 15-vuotiaana, teoriaopinnot voit aloittaa jo aiemmin. Pakollisena osana on ensimmäisen ajokortin suorittajan (EAS) teoriaopetus 4 h. Suosittelemme kuitenkin teoria- ja ajo-opetusta, koska omatoiminen harjoittelu liikenteessä on vaarallista. Ajo- ja teoriaopetuksesta on varmasti hyötyä myös seuraavia ajokorttiluokkia suoritettaessa. Voit suorittaa teoriaopetuksen perinteisillä teoriatunneilla tai verkko-opintoina vaikka omalta kotisohvalta. Kun valitset EAS-tuntien (4h) lisäksi AM121-teoriatunnit tai oppimisympäristön, niin myös teoriakokeen läpäiseminen helpottuu.

 Ajo-opetus toteutetaan asiakkaan omalla kalustolla. Ajo-opetus voidaan aloittaa kun täytät 15-vuotta. Ammattitaitoisen liikenneopettajan opetuksen jälkeen pääset ajokokeen helpommin läpi ja opit turvallisen ajamisen perusteet liikenteessä. Mönkijä (T3b) ja mopoauto-tutkinnossa teoriakokeen lisäksi on ajokoe liikenteessä. Mopoautossa tulee olla jarrupoljin asennettuna ennen ajo-opetuksen aloittamista. Voit lainata sen tarvittaessa meiltä.

Varmista ennen ajo-opetuksen aloittamista mönkijäsi ajoneuvoluokka! Jos mönkijän ajoneuvoluokka on T3B, niin ajo-oikeudeksi vaaditaan AM121, jolloin tutkinnossa on ajokoe liikenteessä. Muissa tapauksissa ajo-oikeudeksi usein riittää T-kortti. Lisätietoa mönkijöiden ajoneuvoluokista: www.liikenneturva.fi/fi/liikenteessa/monkijat-1

Mönkijä- ja mopoautopakettimme

Minimi, luokka

- EAS-tunnit 4 h, liikenneopettajan opettamana luokassa.

110 €

Nämä ovat pakolliset ensimmäistä ajokorttia suorittavalle. 

Minimi, netti

EAS-tunnit, 4 h verkko-opintoina.

 

 

59€

Nämä ovat pakolliset ensimmäistä ajokorttia suorittavalle.

Perusteet, netti

- EAS-tunnit 4 h, 59 €

- Verkkopohjanen itseopiskelu materiaali, 65 €

- 3 h AM121 ajo-opetus, 180 €

- AM121 käyttö tutkinnossa, 60 €

364 €

Tässä paketissa saat lisätietoa turvallisesta ajamisesta liikenteessä. Tässä paketissä opiskelet verkko-opintoina teorian. Sen lisäksi pakettiin kuuluu ajo-opetusta liikenteessä 3 h ja mönkijän käyttö ajokokeessa.

Turvallinen, netti

- EAS-tunnit 4 h, 59 €

- Verkkopohjainen itseopiskelumateriaali, 65€

- 6 h AM121 ajo-opetus liikenteessä, 360€

- AM121 käyttö tutkinnossa, 60€

544 €

Tällä paketilla saat hyvät tiedot ja taidot turvallisen ajamisen aloittamiseen liikenteessä sekä saat ajokokeen helpommin hyväksytysti läpi. Tässä paketissä opiskelet verkko-opintoina teorian. 

Perusteet, luokka

- 4 h EAS tunnit luokassa, 110 €

- 2 h AM121-teoriatunnit ja oppimateriaali, 65 €

- 3 h AM121 ajo-opetus, 180 €

- AM121 käyttö tutkinnossa, 60 €

415 €

Tässä paketissa saat lisätietoa turvallisesta ajamisesta liikenteessä. Teoriaopetus on luokka-opetuksena. Sen lisäksi pakettiin kuuluu ajo-opetusta liikenteessä 3 h ja mönkijän käyttö ajokokeessa.

Turvallinen, luokka

- 4 h EAS tunnit luokassa, 110 €

- 2 h AM121-teoriatunnit ja oppimateriaali tai verkkopohjanen itseopiskelu materiaali, 65 €

- 6 h AM121 ajo-opetus liikenteessä, 360 €

- AM121 käyttö tutkinnossa, 60 €

595 €

Tällä paketilla saat hyvät tiedot ja taidot turvallisen ajamisen aloittamiseen liikenteessä sekä saat ajokokeen helpommin hyväksytysti läpi.