fbpx Opetuslupalaisille edullisesti oppimateriaalit, EAS ja riskientunnistamiskoulutus.

Opetuslupa

Henkilöautokortin suorittaminen opetusluvalla

Vähimmäisikä henkilöauton ajokortille on 18-vuotta. Ikäpoikkeusluvalla voit saada ajokortin jo 17-vuotiaana. Lue lisää ikäpoikkeusluvasta. Opetusluvalla henkilöautokorttia suoritettavien tulee suorittaa autokoulussa vähintään riskientunnistamiskoulutus, joka tulee suorittaa ennen ajokoetta. Aluksi, ellei pohjalla ole vielä mitään ajokorttia, tulee suorittaa neljän tunnin EAS -kurssi luokkaopetuksena. Riskientunnistamiskoulutuksen sisältö on kahdeksan tuntia, josta neljä tuntia luokka-opetusta ja neljä tuntia ajo-opetusta. Käytämme riskientunnistamiskoulutuksessa oikeaa autoa ja ajoharjoittelurataa, jotta saat ajamisesta oikean tuntuman. Näin saat liikenneopettajan ohjauksessa siitä parhaimman hyödyn. Pimeässä ajaminen ajetaan simulaattorilla.

Voit suorittaa EAS - ja Riskien tunnistamiskurssin teoriaopetuksen verkko-opintoina tai perinteisinä teoriatunteina.

Henkilöauto vähimmäismäärä 2021

Paras lopputulos yhteistyöllä!

Paras lopputulos saavutetaan meidän ja teidän välisellä yhteistyöllä. Suoittelemme teille ajo-opetuksen tueksi laadukasta itseopiskelumateriaalia tai henkilöautoiluun liittyviä oppitunteja. Molempiien edellä mainittuihin sisältyy myös teoriakokeen harjoittelu mahdollisuus. Myös yksittäisten ajotuntien ottaminen on suositeltavaa, jos ajo-opetuksessa tulee esim. jotain haasteita.

Henkilöauto suositeltu 2021

Muut ajokorttiluokat

Jos suoritatte ajokorttia opetusluvalla, niin saat meiltä ajo-opetuksen tueksi laadukasta itseopiskelumateriaalia ja ajokorttiluokallesi liittyviä oppitunteja. Molempiien edellä mainittuihin sisältyy myös teoriakokeen harjoittelu mahdollisuus. Myös yksittäisten ajotuntien ottaminen on suositeltavaa, jos ajo-opetuksessa tulee esim. jotain haasteita.

Opetuslupapakettimme

Riskientunnistamis-koulutus

- Teoriaopetusta 4 h luokka-opetuksena tai verkko-opintoina.

- Ajo-opetus: taajama ja maantie, 2 h, henkilöautolla

- Liukkaat keliolosuhteet ja hätätilannetoiminta ajoharjoitteluradalla,1 h, henkilöautolla

- Ajaminen pimeällä, 1 h, simulaattorilla

360 €

 Hintaan lisätään ajoharjoitteluradan käyttömaksu 75 €. Tämä koulutus tulee suorittaa ennen ajokoetta. Tavoite on että oppilaan ajaminen on itsenäisellä tasolla tullessa tähän koulutukseen. Ajo-opetus ajetaan autokoulun autolla.

EAS-tunnit, netti

Teoriaopetusta 4 h verkko-opintoina

59 €

Tämä kurssi on pakollinen ensimmäistä ajokorttia suorittavalle. Kurssi suoritetaan verkko-opintoina omalta tietokoneella, tabeltilta tai älypuhelimella.

EAS-tunnit, luokka

4 h liikenneopettajan opettamaa
luokka-opetusta.

110 €

Tämä kurssi on pakollinen ensimmäistä ajokorttia suorittavalle.

Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa

Lisäpalvelut

Tarjoamme monenlaisia lisäpalveluita erilaisiin tarpeisiin.

EAS-teoriatunnit

Tämä on pakollinen ensimmäistä ajokorttia suorittaessa. Sisältää 4 h teoriaopetusta liikenteen perusteista. Voit suorittaa perinteisenä luokkaopetuksena tai verkko-opintoina.

alk. 59 €
Ajo-opetus

Tarvitsetko lisäopetusta tai harjoitusajoa ruostuneeseen ajotaitoosi?

alk. 75€/h
Itseopiskelumateriaali

Laadukaalla verkkopohjaisella itseopiskelumateriaalilla opit tehokkaasti.

65€
Apua teoriakokeen harjoitteluun?

Saat hankittua meiltä tunnukset teoriakoeharjoittelupalveluun.

19,90 €