fbpx Ajokortti Kouvolassa – C1, C, C1E ja CE-kortti rennosti, paikallisen autokoulun opetuksessa.

Raskas kalusto

Tarjoamme opetusta myös raskaan kaluston puolella. Kouluttajillamme on itsellään vankka raskaan kaluston kokemus. Luokkaopetus raskaan kaluston kursseille on Korian toimipisteessämme.

Voit suorittaa teoriaopetuksen perinteisesti luokassa tai verkko-opintoina omalta tietokoneelta. Kysy meiltä lisää verkko-opinnoista.

Voit suorittaa meillä seuraavat raskaan kaluston korttiluokat:

C1
Ikää kortin saamiseksi pitää olla 18-vuotta. Ennen C1-kortin suorittamista pitää olla suoritettuna B-kortin ajo-oikeus. C1-luokan ajo-oikeus vaaditaan ajettaessa kevyt kuorma-autolla (kokonaismassa 3500 - 7500 kg). Esimerkisi pakettiauto, joka on rekisteröity kuorma-autoksi.

C1E
Ikää kortin saamiseksi pitää olla 18-vuotta. Ennen C1E-kortin suorittamista pitää olla suoritettuna C1- tai C-kortin ajo-oikeus. C1E-luokan ajo-oikeus vaaditaan:
Vetoauto: kevyt kuorma-auto (kokonaismassa 3500 - 7500 kg). Esimerkisi pakettiauto, joka on rekisteröity kuorma-autoksi.
Perävaunu: yli 750 kg. C1E-ajo-oikeudella saat kuljettaa yhdistelmää, jonka maksimi kokonaismassa on 12 000 kg.

C
Ikää kortin saamiseksi pitää olla 21-vuotta. Ennen C-kortin suorittamista pitää olla suoritettuna B-kortin ajo-oikeus. C-kortilla ei ole maksimi kokonaismassaa, saat ajaa sillä kaikkia tieliikenteeseen reksteröityjä kuorma-autoja. Kurssilta saat C-luokan ajo-oikeuden, mutta et ammattipätevyyttä.

CE-
Jos kuorma-autoon jonka kuljettamiseen vaaditaan C-luokan ajo-oikeus, kytketään perävaunu, jonka kokonaismassa on yli 750 kg, niin sinulla tulee olla CE-luokan ajo-oikeus. 
- sinulla on C-kortti 
- 21-vuoden ikä
- Jos sinulla on vähintään vuoden voimassa ollut ammattipätevyys (perustaso tai  jatkokoulutuksen kautta ylläpidetty), voit suorittaa täydennyskurssin. Sinun pitää osoittaa ammattipätevyytesi ennen tutkintoja (kortti tai todistus). 
- Jos sinulla ei ole voimassa olevaa ammattipätevyyttä opetus menee normaaleilla opetusmäärillä.

Raskaan kaluston kurssipakettimme

C1-kurssi

- Perusmaksu (teoriaopetus 2 h, oppimateriaali, ja muut tarvittavat autokoulupalvelut)

- Ajo-opetus 3 h

- Auton käyttö tutkinnossa

537 €

Hintaan lisätään viranomaiskuluja 170 €. Voit suorittaa C1-kortin jos sinulla on ikää vähintään 18-vuotta ja sinulla on B-luokan ajo-oikeus. Voit suorittaa teoriaopetuksen verkko-opintoina tai luokka-opetuksena.

C-kurssi

- Perusmaksu (teoriaopetus 12 h, oppimateriaali, ja mut tarvittavat autokoulupalvelut)

- Ajo-opetus 10 h

- Auton käyttö tutkinnossa

1569 €

Hintaan lisätään viranomaiskulut 170 €. Voit suorittaa C-kortin jos sinulla on ikää vähintään 21 vuotta ja sinulla on B-luokan ajo-oikeus.
 

C1E-kurssi

- Perusmaksu (teoriaopetus 3 h, oppimateriaali, ja mut tarvittavat autokoulupalvelut)

- Ajo-opetus 3 h

- Auton käyttö tutkinnossa

599 €

Hintaan lisätään viranomaiskulut 181 €. Voit suorittaa C1E-kortin jos sinulla on ikää vähintään 18-vuotta ja sinulla on vähintään C1-luokan ajo-oikeus.
 

CE-täydennyskurssi

 Perusmaksu (teoriaopetus 5 h, oppimateriaali, ja mut tarvittavat autokoulupalvelut)

- Ajo-opetus 10 h

- Auton käyttö tutkinnossa

1889 €

Hintaan lisätään viranomaiskulut 181 €. Voit suorittaa CE-täydennyskurssin, jos sinulla on C-luokan ajo-oikeus ja voimassa oleva ammattipätevyys. Pidämme täydennyskursseja kysynnän mukaan. Ilmoittaudu info@liikennekoulut.fi tai 0400-554734
 

CE-kurssi

Perusmaksu (teoriaopetus 15 h, oppimateriaali, ja mut tarvittavat autokoulupalvelut)

- Ajo-opetus 30 h

- Auton käyttö tutkinnossa

5259 €

Hintaan lisätään viranomaiskulut 181 €. Pidämme CE-kursseja kysynnän mukaan. Ilmoittaudu info@liikennekoulut.fi tai 0400-554734
 

Viranomais- ja muut kulut: Ajokorttilupamaksu 39 €, Teoriakoe 40 €, Ajokoe 112 € (C1, C), 125 € (C1E, CE) .

Autokoulumaksut sisältävät arvonlisäveroa 24 %.